AMA with Fantomlive

Introduction segment

Riswan Rasheed:
Q1. Can you tell us with what goals did you came up with the idea of Fantomlive ?

Tony Tran:
Answer:
Because we have noticed that communities are the market makers
But the community receives less benefits than the creators
That's why we created Fantom Live, and Fantom Live's 4 products Launchpad, Decentralize Livestream, NFT Market, Defi are mostly 100% blockchain and there the interests of economic actors are balanced

Riswan Rasheed:
Q2. Can you elaborate about how Fantom Live will create the perfect value chain ?

Tony Tran:
Answer:
Livestream- Where new projects find their community through Live IDO, Livelist. Then Launchpad will be the launching pad to bring new projects to the community.
Finally, Defi where new projects are raised.

Riswan Rasheed:
Q3. Can you tell us about See to earn and Livelist ?

Tony Tran:
Answer:
New concept: See to Earn #Fantomlive allows users to watch Livestream to earn money instead of every day they surf Tiktok, Facebook in vain, then watch #Live to get more income.
New term: Live-list #Fantomlive has a Live-Crypto feature that allows attendees to Live-Airdrop or Live-Launchpad from which #Live viewers will have a chance to win tickets to buy IDO or Airdrop

Riswan Rasheed:
Q4. How are the holders rewarded by holding $FTL token and how do we acquire it ?

Tony Tran:
Answer:
#Fantomlive has a Miner function to help long-term hold #FTL investors increase the number of Tokens.
- Each #FTL transaction will take 7% fee, of which 5% will be divided among 10 #FTL Holders, based on the amount they deposit #FTL into the Miner Pool. And 2% automatically burned.
- For those reasons, #FTL will be scarce and valuable to stimulate investors to hold long-term.

Riswan Rasheed:
Q5. What is more planned to be achieved by your team in the remaining part of 2021 ?

Tony Tran:
Answer:
We will bring Fantom Live to Biger CEX after the Public Sale at the end of December. Our plan stretches to 2022.
Look forward to it with us!

Twitter segment

Riswan Rasheed:
Q1. FantomLive is unusual in that it provides free listings for application projects. How will FantomLive profit and generate revenue from this? Could you please explain your business model and structure to us?

https://twitter.com/hidy00/status/1464396022537351171?t=VCtkAsnVzNUx6IDULGyQYA&s=19

Tony Tran:
Answer:
We generate revenue by charging service fees on Launchpad and sharing revenue with Livestream creators.
Our business model can be likened to a company. Project supporters are in the Community Department.
Based on smartcontract, each project's revenue will be distributed to those who contribute and support the project's products.

Riswan Rasheed:
Q2. You mention the need to change the current economics surrounding many of our favorite gaming platforms. Why is it important to change it? What will we achieve with this change? What proposal does FantoLive have regarding a new economic system?

https://twitter.com/hgiaphatt/status/1464411996976078850?t=ol2nltnAscc1BxwtKSTXGA&s=19

Tony Tran:
Answer:
In the Digital Economy it is you who generate the revenue for the creators. Ads or dirty content it makes you uncomfortable and has a profound effect on those who receive that dirty content.
Fantom Live creates a new economic mechanism where you will experience the product, manage the product and you will be paid for it.

Riswan Rasheed:
Q3. COMMUNITY is very important for a project. When you are creating your project, do you consider feedback and demands from the COMMUNITY ?

https://twitter.com/nilpori74892922/status/1464424163204943872?t=_zAtdLJ8UuCslMOmSabFKg&s=19

Tony Tran:
Answer:
The biggest goal of the project at the moment is to be able to bring the project's products to the community and achieve a high level of trust. And introduced to the community 2 new concepts: See To Earn and Livelist. The above shows that the opinion of the community is extremely important for us to change and develop the project to next high level.

Riswan Rasheed:
Q4. From where you get your project name? What is the main motivation behind your project? do you have any story to share?

https://twitter.com/nilpori74892922/status/1464424149032390659?t=Rj6K8RF-S_qdycqW2cxNeA&s=19

Tony Tran:
Answer:
Fantomlive (Fantom-Livestream), now Fantom network has extremely low transaction speed and fees and grows quickly, so we decided to choose Fantom platform.

Livestream : An ecosystem that we want to put on the blockchain, currently the livestream centralized platforms have a lot but there is no fairness between the Idols and the platform. As far as we know, Idols only share 20% of the numbers of the donations from users. That's the reason we want to create a decentralized Livestream platform without third-party management, thereby creating fairness for both parties.

Riswan Rasheed:
Q5. In your lite paper I read about FANMINT I understood that various kind o tokens like standard token, liquidity token,baby token, burn token etc...can be created in your platform. Is the service fees for creating these tokens the same?

https://twitter.com/AmalSeb911/status/1464434207728418825?t=2x4Mh4VnaPpEwNkbrjAX_A&s=19

Tony Tran:
Answer:
Of course, each token will have complexity about Smartcontract depending on the user's desirination to use which token to develop the project so that the fee will change.
But at #Fantom Network, the fee to create Smartcontract is quite cheap, so we will take a fixed fee for all tokens in the first time to stimulate users to create Tokens at #Fantom.

Live segment

1)๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐‘น๐™… ๐‘บ๐’Š๐’€๐’‚๐‘ด๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ:
๐™–๐™ฃ๐™จ๐™ฌ๐™š๐™ง ๐™ข๐™ฎ ๐™ฆ๐™ช๐™š๐™จ๐™ฉ๐™ž๐™ค๐™ฃ ๐™จ๐™ž๐™ง,
๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…
๐˜พ๐™–๐™ฃ ๐™ฎ๐™ค๐™ช ๐™ก๐™ž๐™จ๐™ฉ 1-3 ๐™ ๐™ž๐™ก๐™ก๐™š๐™ง ๐™›๐™š๐™–๐™ฉ๐™ช๐™ง๐™š๐™จ ๐™ค๐™› ๐™ฉ๐™๐™ž๐™จ ๐™ฅ๐™ง๐™ค๐™Ÿ๐™š๐™˜๐™ฉ ๐™ฉ๐™๐™–๐™ฉ ๐™ข๐™–๐™ ๐™š๐™จ ๐™ž๐™ฉ ๐™–๐™๐™š๐™–๐™™ ๐™ค๐™› ๐™ž๐™ฉ๐™จ ๐™˜๐™ค๐™ข๐™ฅ๐™š๐™ฉ๐™ž๐™ฉ๐™ค๐™ง๐™จ? ๐™’๐™๐™–๐™ฉ ๐™ž๐™จ ๐™ฉ๐™๐™š ๐™˜๐™ค๐™ข๐™ฅ๐™š๐™ฉ๐™ž๐™ฉ๐™ž๐™ซ๐™š ๐™–๐™™๐™ซ๐™–๐™ฃ๐™ฉ๐™–๐™œ๐™š ๐™ฎ๐™ค๐™ช๐™ง ๐™ฅ๐™ง๐™ค๐™Ÿ๐™š๐™˜๐™ฉ ๐™๐™–๐™จ ๐™ฉ๐™๐™–๐™ฉ ๐™ฎ๐™ค๐™ช ๐™›๐™š๐™š๐™ก ๐™ข๐™ค๐™จ๐™ฉ ๐™˜๐™ค๐™ฃ๐™›๐™ž๐™™๐™š๐™ฃ๐™ฉ ๐™–๐™—๐™ค๐™ช๐™ฉ???

Tony Tran:
Answer:
100% blockchain, See To Earn, Live List
New concept: See to Earn #Fantomlive allows users to watch Livestream to earn money instead of every day they surf Tiktok, Facebook in vain, then watch #Live to get more income. - New term: #Fantomlive Live-list has a Live-Crypto feature that allows attendees to Live-Airdrop or Live-Launchpad from which #Live viewers will have a chance to win tickets to buy IDO or Airdrop. And See To Earn is what we offer to decide the winner in this game

2)Nani C2:
What are your strategies in building a big and strong community? Do you agree that the power of the community will leada your project to grow globally?

Tony Tran:
Answer:
When we entered this market, we understood the importance of community. So as our mission, the benefit to the community is the prority that Fantom Live puts on top.
There will be a lot of planning that we have created for our community. And a part of those who participate in Fantom Live at the very beginning will have a lot of opportunities to receive many benefits of me .
The system is made up from give and receive. And we, I will give all of our best, I give to the community.

3)M M:
Q.3 What your plan for 2021, Can you tell us which exchanges are you planning to list ?Q.1
Is your project a local project or a global project? Can anyone use your services from anywhere in the world?

Tony Tran:
Answer:
-We will bring Fantom Live to Big Cex after the Public Sale at the end of December. Our plan stretches to 2022.
-Our project is a global project. Anyone in the world can use Fantom Live's service. We are a decentralized project, Which means there will be no restrictions when using the service at Fantom Live. However, we still uphold transparency and purity in the content of those who want to use the service at the platformFantom Live We are a decentralized project, Which means there will be no restrictions when using the service at Fantom Live. However, we still uphold the transparency and purity of the content of those who want to use the service at the Fantom Live platform.

4)Rabada:
Do the token holders have RIGHT to participate in the governance of the Project? On What kind of decisions Can they vote on ABOUT the project.?

Tony Tran:
Answer:
FTL Token holders have the right to participate in the content management and operational decisions of the project! Here FTL acts as a governance Tokken.

5)๐Ÿ’ฏJk Rose:
Why did you build Fantom Live, what was the motivation for Fantom Live to start this project? What is different about Fantom Live project to attract investors' attention?

Tony Tran:
Answer:
Because we have noticed that communities are the market makers
But the community receives less benefits than the creators
That's why we created Fantom Live, and Fantom Live's 4 products Launchpad, Decentralize Livestream, NFT Market, Defi are mostly 100% blockchain and there the interests of economic actors are balanced

--

--

--

๐ŸŽ‰Welcome ๐ŸŽ‰ We are a community who eats, sleeps and drinks crypto ๐Ÿ˜‰ Contact๐Ÿ‘‡@cryptoTALK01 @UniqueBoyDK for AMA and project promotionsโ™ป๏ธ decentralizedclub.net

Love podcasts or audiobooks? Learn on the go with our new app.

Recommended from Medium

YeeCo 1st AMA

The DeFi Liquidity Revolution is here! Join the Radar platform now

NGOs in Ukraine receive $570k in cryptos amid border tensions

NGOs in Ukraine receive $570k in cryptos amid border tensions

This Week on PRVย : Preparing for PRV 2.0 Launch, Elon Musk Style!

Husky Avax: The First Community-Driven Memecoin on Avalanche

Waves protocolโ€Šโ€”โ€ŠWAVES

Is Larry Ellison the Next Billionaire to buy Bitcoin?

Three bitcoin price forecasts that didnโ€™t come true

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store
Decentralized Club

Decentralized Club

๐ŸŽ‰Welcome ๐ŸŽ‰ We are a community who eats, sleeps and drinks crypto ๐Ÿ˜‰ Contact๐Ÿ‘‡@cryptoTALK01 @UniqueBoyDK for AMA and project promotionsโ™ป๏ธ decentralizedclub.net

More from Medium

AMA with Tradetomato

AMA Recap: Promising Future of BAoE

The Three Kingdoms Announce Strategic Partnership with UpOnly!